Известие

Collapse
No announcement yet.

Индикатор за "Авария светлини"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Индикатор за "Авария светлини"

Здравейте,

Тази вечер най-ненадейно, след 500 км. път и 1,5 часа на фарове, след като я бях спрял за малко, като тръгнах пак - светна индикатора с "крушката" - авария на светлините. Бях бутал малко копчето за височината на късите, но тогава не даде "грешка". Алармата ми е от съвсем скоро и не изключвам да има някаква колизия по ел. инсталацията, макар че много изневиделица светна индикатора. Гледах ги на око - всичко свети, заедно с мигачи и т.н.

Какво мислите?
    Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Тая лапма казва, че има изгоряла крушка - може от габарити, къси, дълги.... включително , може лампичка от задния номер да е изгоряла и пак ще ти свети индикация за неизправност по осветлението
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
      ... лампичка от задния номер ...
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
        Не ти ли се вярва?

Comment

Лампичките са две. Някоя може да е изгоряла или да се е разместила и да не дава контакт.

Comment

нали това казах и аз
            Друг въпрос е , че най-вероятно е или лампа от номера или габаритна крушка

Comment

Първоначално публикувано от Димо
              Не ти ли се вярва?
              Напротив. Съгласен съм ! Просто обърках клавишите и вместо проверка натиснах "изпрати" преди да си бях написал мнението.
              При мен също се е случвало след скачане в дупка да не дава контакт. След следващата дупка се оправя.

Comment

И моята свети заради една от крушчиците на задния номер, ама в КАТ така са го монтирали, че сега нямам достъп до крушките, трябва да свалям номера, пък той е с некъв нит като пломба
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

r

незнам моита сащо свети та се кьса ,всички светлини мигачи фарове габарити си светят само в багажникат не свети кружката.дали мове да е от нея ? ?
                  Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Не мисля, че лампата за багажника ще дава сигнал. тя се включва, само при отворен багажник, а не като при включване на светлини

Comment

ът

еми незнам всичко си работи но неизгасва постоянно ма мачи ..(имам един вапрос не е за тази тема но да питам; има един бутон под седалката черен за какво е тои ?)
                      Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Re: ът

Първоначално публикувано от sparks
                        еми незнам всичко си работи но неизгасва постоянно ма мачи ..(имам един вапрос не е за тази тема но да питам; има един бутон под седалката черен за какво е тои ?)
                        Рестартира системата, която спира притока на гориво в случай на катастрофа.
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Тоест ако го натиснеш, спираш подаването на гориво и ще си седиш там дето си бил като си го натиснал

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                            И моята свети заради една от крушчиците на задния номер, ама в КАТ така са го монтирали, че сега нямам достъп до крушките, трябва да свалям номера, пък той е с некъв нит като пломба
                            И на мен едната крушка на задния номер е изгоряла,но номера е затиснал плафоните и няма сваляне .Сега и да изгори друга крушка ще си мисля че индикацията свети заради крушката на задния номер.И може да имам проблем с
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

При мене угасна - най-недадейно. На какво се дължи - страх ме е да не е нещо по самата ел. инсталация, както май пише в ръководството - че може да индикира за такъв проблем. Ще видим.

Нали предните долни фарчета на бронята, най-долу, кръглите, са за мъгла или нещо такова? И се пускат от копче до скоростния лост?

Поздрави!
                              Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

Working...
                              X